Nopeasti, luotettavasti, varmasti ja ajallaan perille

Ajankohtaista

31.03.2017 Anttos liikenteeseen

Jakopalvelu Oy ottaa ensimmäisen Anttoksensa liikenteeseen näin kalusto lisääntyy taas yhdellä.

1.1.2017 Hyvää Uuttavuotta Kaikille

8.12.2016 Hyvää Joulun odotusta kaikille.

30.06.2015 yhteityö eSend Finland Oy.n kanssa on alkanyt.

Käy ihmeessä tutustumassa, http://www.jokamies.fi/testissa-taskuun-mahtuva-esend-kuljetuspalvelu/

1.10.2014 Jakopalvelu Oy on aloittanut yhteis toimintansa Shenker Oy.n kanssa Tampereella.

15.6.2013 Jakopalvelu Oy uuden sukupolven Actors.sin luovutustilaisuus ja Tamminen Oy.n kuljettajien palkitseminen Tampereella

Jakopalvelu Oy otti ensimmäisensä uuden sukupolven Actors.sin käyttöön. Henkilökunnalle järjestettiin koulutustilaisuus kaluston ominaisuuksista ja vaatimuksista tänäpäivänä. Samassa tilaisuudessa Tamminen Oy pakitsi pitkän kilometrisuoritteen kuljettajansa Mercedeksen arvomerkeillä.

1.4.2012 Kuljetusliikeet Jakopalvelu Oy ja Kuljetusliike E.Turtonen Oy ovat eriyttäneet toiminansa

Molemmat yhtiöt jatkavat tahoillaan omaa toimintaansa.

1.10.2011 Kuljetusliike Jakopalvelu Oy vuokraa toimitilat Tampereen Ruskosta

Kuljetusliikeen uusi käyntiosoite on Niittyhaankatu 21 Tampere. Kannistontien toimipiste jää edelleen huolto- ja korjaustoimintojen sekä paperipostin osoitteeksi.

6.6.2008 Kuljetusliike Jakopalvelu Oy ja Kuljetusliike E. Turtonen Oy ovat yhdistäneet voimavaransa

Jakopalvelu Oy on ostanut Turtonen Oy:n koko osakekannan. Molempien yritysten kuljettajat jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Ajojuitsaarit jatkavat omissa tehtävissään. Turtonen Oy:n osoite ja hallinto muuttavat Kannistontielle.

Kauppa on Jakopalvelun vastaus kiristyviin kuljetusmarkkinoihin. Tällä kaupalla saamme asiakaspohjaamme laajennettua ja pystymme näin ollen paremmin turvaamaan tulevaisuutemme.

Tämän kaupan jälkeen olemme yksi suurimpia kuljetusliikkeitä Pirkanmaan talousalueella.

18.6.2007 GFM-toiminnanohjausjärjestelmä

Yritys hyödyntää Numeronin kokonaisjärjestelmää työvuorosuunnittelussa, ajojärjestelyssä, laskutuksessa ja seurannassa. Jakopalvelu Oy on tamperelainen lämpösäädeltyjen kuljetusten erikoisosaaja.

Geo Fleet Manager (GFM)

GFM on palvelutoimialoille tarkoitettu toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla organisaatio voi tehostaa kenttätyötä ja laskutusta.

GFM ohjaa tehokkaaseen liikkuvien yksiköiden hallintaan sekä muodostaa palkka-aineistot, laskut ja liitteet automaattisesti kentällä kertyneiden tietojen pohjalta. GFM-järjestelmän avulla suunnitellaan työvuorolistat ja hoidetaan tilausten vastaanotto. Lisäksi ohjelmistossa hyödynnetään karttaohjelmaa ja ajoneuvoissa olevaa päätelaitetta sekä GPS-paikannusta ajojärjestelyn helpottamiseksi.