Kuljetuspalvelut yksityishenkilöille

Päivystys: 010 396 8600

Monipuoliset ja sujuvat kuljetuspalvelut myös yksityishenkilöille

Sopimuskuljetusten lisäksi tarjoamme joustavasti myös yksittäisiä kuljetuspalveluita yksityishenkilöiden tarpeisiin. Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan sujuvasti niin pienet kuin suuret kuljetukset – lyhyelläkin varoitusajalla.

Pikakuljetukset

Kun sinulla on tuote, joka tulee kuljettaa nopealla aikataululla, tarjoamme luotettavat ja joustavat pikakuljetuspalvelut.

Pikakuljetuksella voit toimittaa esimerkiksi kirjeet, varaosat, pienet paketit ja jopa lavatavaraa. Käytössämme on myös lämpösäädeltyä kalustoa, jonka ansiosta myös herkästi pilaantuvat tai lämpötilan vaihtelusta kärsivät toimitukset saadaan kuljetettua turvallisesti perille.

Lähetti- ja kuriiripalvelut

Lähetti- ja kuriiripalvelun avulla varmistat, että toimituksesi kuljetetaan ovelta ovelle turvallisesti ja nopeasti. Laatu- ja ympäristösertifikaattimme takaavat luotettavan kuljetuksen niin pienille kuin suurille toimituksille aina kirjeistä lavatavaraan.

Lähetti- ja kuriiripalveluiden etuna on dokumentoitu ja joustava toimitus. Saat aina tiedon, milloin lähetys on noudettu ja milloin se on toimitettu kohteeseen.

Kuljetuspalvelut yksityishenkilöille

Vaihtolavat

Vaihtolavakuljetuksen avulla kuljetat ja kierrätät suuret jäte- tai maa-ainesmäärät asianmukaisesti jatkokäsittelyyn. Toimitamme vaihtolavan lyhyelläkin varoitusajalla suoraan kohteeseesi ja noudamme sen sovittuna aikana. Toiveidesi mukaan toimitamme vaihtolavan sisällön haluamaasi kohteeseen tai asianmukaiseen jatkokäsittelylaitokseen.

Vaihtolava soveltuu hyvin esimerkiksi rakennus- tai remonttikohteisiin, mutta myös esimerkiksi suurempien pihatöiden tai suursiivouksen yhteyteen. Vaihtolava soveltuu esimerkiksi rakennusjätteen hävittämiseen, lumenajoon tai hiekoitushiekan keräykseen tai vaikkapa maa-aineksen tai puutarhajätteen kuljettamiseen.

Millaisia kuljetustarpeita sinulla on?

Oli sinulla mikä tahansa kuljetusta vaativa tuote, kuljetamme sen joustavasti, nopeasti ja turvallisesti perille. Kuljetuskalustomme varikko sijaitsee Tampereella, josta pystymme toimittamaan kuljetuksesi sujuvasti ympäri Suomen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille kuljetustarpeistasi!

Ota yhteyttä