Lähetti- ja kuriiripalvelut

Päivystys: 010 396 8600

Kuriiri- ja lähettipalvelut: toimitus luotettavasti ja nopeasti

Lähetti- ja kuriiripalvelut varmistavat, että toimituksesi kuljetetaan ovelta ovelle luotettavasti, turvallisesti ja mikä tärkeintä – nopeasti. Tarjoamme lähetti- ja kuriiripalvelua niin yksittäisissä kuljetustarpeissa kuin jatkuvina sopimuskuljetuksina.

Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme vastaamaan kaikenlaisiin kuljetustarpeisiisi – oli kyse yhdestä kirjekuoresta, suurista kuormalavoista tai pakastetavarasta. Päivystysnumerostamme saat kuljetuksen nopeasti myös lyhyellä varoitusajalla.

Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tampereella, josta pystymme toimittamaan kuljetuksesi sujuvasti ympäri Suomen.

 Kuljetamme turvallisesti esimerkiksi:

Lähetti ja kuriiripalvelut

Sertifioitu järjestelmämme takaa luotettavan ja turvallisen kuljetuksen

EN ISO 9001 -sertifioitu laatujärjestelmä sekä EN ISO 14001 -sertifioitu ympäristöjärjestelmä toimivat kaikkien palveluidemme perustana. Myös henkilöstömme on koulutettu näiden sertifiointien mukaisesti. Sertifiointien ansiosta voit olla varma, että kuljetuksesi toimitetaan perille varmasti ehjänä ja asianmukaisella tavalla.

Lähetti- ja kuriiripalveluiden etuna on dokumentoitu ja joustava toimitus. Saat aina tiedon, milloin lähetys on noudettu ja milloin se on toimitettu kohteeseen. Lähetys toimitetaan suoraan ovelta ovelle, mutta halutessasi hoidamme myös lähetyksen turvallisen välivarastoinnin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lähetti- ja kuriiripalveluistamme. Tarvitsit sitten nopean yksittäisen toimituksen tai jatkuvaa, luotettavaa sopimuskuljetusta – me autamme.

Ota yhteyttä