Vaihtolava-auto ja vaihtolavat Tampere ja Pirkanmaa

Päivystys: 010 396 8600

Vaihtolavat joustavasti suoraan kohteeseesi

Vaihtolava-auto palvelee monipuolisesti niin yksityistalouksia, taloyhtiöitä kuin rakennustyömaita

Kalustoomme kuuluvat vaihtolava-autot ja niihin sopivat erilaisiin tarpeisiin soveltuvat vaihtolavat. Kuljetamme vaihtolavat koko Pirkanmaan alueelle, kuten paikkakunnille Tampere, Kangasala, Valkeakoski ja Pälkäne. Vaihtolavan vuokraus hinta perustuu kuljetusetäisyyteen, vuokrauksen kestoon ja mahdollisiin jätemaksuihin.

Meiltä löydät sopivat vaihtolavat monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin, aina ammattilaisten tarpeista taloyhtiön roskalavakäyttöön. Vaihtolava-auto toimitetaan lyhyelläkin varoitusajalla haluamaasi kohteeseen ja noudamme sen sovittuna ajankohtana.

Huolehdimme myös noutamamme vaihtolavan sisällön hävittämisestä; toimitamme vaihtolavan sisällön aina asianmukaiseen jatkokäsittelylaitokseen.

Vaihtolava

Vaihtolava-autot soveltuvat esimerkiksi:

  • Rakennustyömaille
  • Remontin jätteiden keräykseen
  • Painavien jätteiden keräykseen
  • Lumenajoon ja hiekoitushiekan keräykseen
  • Taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden roskalavaksi sekä pihatalkoiden puutarhajätteille
  • Mullan ja kiviaineksen ajoon

Monikäyttöiset vaihtolavat sopivat myös esimerkiksi kuolinpesien tyhjennyksiin. Meiltä on saatavilla myös kannellisia vaihtolavoja, jolloin hävitettävät tavarat ja jätteet pysyvät paremmin piilossa uteliaiden katseilta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

Vaihtolava, roskalava, jätelava…

Vaihtolava tunnetaan monella nimellä – siirtolava, roskalava, jätelava, puutarhajätelava, rakennusjätelava, talkoolava… Vaihtolava sopii suurten jätemäärien keräämiseen ja lajitteluun erilaisissa kohteissa. Lava soveltuu erityisen hyvin rakennustyömaille ja pihoille siivoustalkoisiin esimerkiksi risujen, roskien ja muun puutarhajätteen keräykseen.

Tilaa vaihtolava meiltä tarpeidesi mukaan päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Toimitamme vaihtolavan toivottuna aikana kohteeseesi ja haemme pois sekä toimitamme jätteen asianmukaisesti hävitettäväksi. Kuljetuspalvelut pyrimme toteuttamaan ennen kaikkea joustavasti ja asiakaslähtöisesti – laadusta tinkimättä. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!