Näytteiden kuljetus

Päivystys: 010 396 8600

Näyte- ja lääkekuljetukset ammattitaidolla

Lääketieteellisissä kuljetuksissa, kuten näytteiden, veren tai lääkkeiden kuljetuksessa tärkeintä on turvallisuus ja nopeus sekä oikeat kuljetuslämpötilat.​

Toteutamme lämpötilasäädellyt kuljetukset vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti – seitsemänä päivänä viikossa.​

Kaikki näytekuljetuksia ja lääkekuljetuksia tekevät kuskimme saavat erillisen koulutuksen, jotta he osaavat toimia turvallisesti, hygieenisesti sekä lainsäädännön ja säädösten mukaisesti.

Medikaaliset kuljetukset toteutetaan aina erityistä huolellisuutta noudattaen sekä tarkasti dokumentoiden, jotta kuorman sisältö ja käsittelyketju on varmasti jäljitettävissä jokaisessa vaiheessa.

Kysy lisää

näytteiden kuljetus

Lämpösäädelty kalusto takaa onnistuneen näyte- ja lääkekuljetuksen

Meiltä löydät laadukkaan lämpösäädellyn kuljetuskaluston niin pieniin kuin suuriin kuljetustarpeisiin. Paketti- tai kuorma-auton lämpötila saadaan asetettua tarkasti näytteiden ja lääkkeiden kuljetukseen sopivaksi, jopa kymmeniin pakkasasteisiin.

Myös nopeus vaikuttaa merkittävästi herkän kuorman säilyvyytteen. Laajan kalustovalikoimamme ansiosta pystymme reagoimaan kuljetustarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Toteutamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti esimerkiksi:

  • Laboratorionäytteiden kuljetuksen
  • Veren ja plasman kuljetuksen
  • Lääkevalmisteiden ja rokotteiden kuljetuksen

Palvelemme joustavasti niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimijoita. Haluatko tietää lisää näyte tai lääkekuljetuksesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Soita 010 396 8600