Kylmäkuljetus Tampere

Päivystys: 010 396 8600

Huolelliset kylmäkuljetukset viikon jokaisena päivänä

Elintarvikkeiden kuljetuksessa tärkeintä on ripeys, huolellinen hygienia sekä katkeamaton kylmäketju.​

Laajan kylmäkuljetuskalustomme ja vuosien kokemuksen kartuttaman ammattitaitomme ansiosta voit luottaa siihen, että kuljetamme elintarvikkeet turvallisesti, ripeästi ja täsmällisesti perille – seitsemänä päivänä viikossa.

Palvelemme asiakkaitamme kylmäkuljetuksissa Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi tukut, päivittäistavarakaupat ja ravintolat. Elintarvikkeiden lisäksi kuljetamme asianmukaisesti myös esimerkiksi lääkkeet.

kylmäkuljetus

Palvelemme laadukkaasti kaiken kokoisia toimijoita. Noudamme tuotteet ja jaamme ne haluttuihin kohteisiin aina sopimuksen mukaisessa aikataulussa. Sopimusasiakkaanamme tarjoamme sinulle myös päivystyspalvelun yllättävien tilanteiden varalla, mikä takaa nopean toimituksen lyhyelläkin varoitusajalla.

Kylmäkuljetus toteutetaan lämpösäädellyillä yhdistelmäajoneuvoilla ja kuorma-autoilla sekä näppärillä pakettiautoilla. Pystymme toimittamaan asianmukaisesti myös pakasteet.

Kun etsit ammattitaitoista ja laadusta tinkimätöntä kumppania kylmäkuljetukseen, ota yhteyttä!Lue lisää elintarvikkeiden kuljetuksesta »