Kun toimituksellasi on kiire

Päivystys: 010 396 8600

Pikakuljetus

Nopeasti perille lyhyelläkin varoitusajalla

Kun toimituksesi on kiireellinen, tarjoamme luotettavat ja joustavat pikakuljetus- ja lähettipalvelut Tampereella ja koko muun Pirkanmaan seudulla, sekä tilauksesta myös ympäri Suomen. Monipuolisen ja kattavan kalustovalikoimamme ansiosta pystymme reagoimaan yllättäviin tilanteisiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Pikakuljetus sopii kaikenlaisille toimituksille, kirjeistä ja varaosista aina elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Käytämme pikakuljetuksiin sekä tavallista että lämpösäädeltyä kalustoa, jolla kuljetamme toimituksesi perille asianmukaisesti ja vahingoittumana. Laadukkaan kuljetuksen takaavat sertifioidut laatu- ja ympäristöjärjestelmämme.

Lähetti- ja pikakuljetuspalvelut toimittavat nopeasti ja turvallisesti perille esimerkiksi:

  • Kirjeet
  • Varaosat
  • Lääkkeet
  • Elintarvikkeet, myös pakasteet
  • Pienet paketit ja suuret kollit
  • Lavatavaran

Ota yhteyttä ja tilaa sekä luotettava että nopea pikakuljetus kiireellisille lähetyksillesi!

Jakelupalvelu

Tarjoamme niin pienille kuin suurille toimijoille luotettavat palvelut tavaran jakeluun sopimuksen mukaisessa aikataulussa, jopa seitsemänä päivänä viikossa. Noudamme asiakkaan kuorman sovitusta sijainnista ja jaamme tuotteet luotettavasti sovittuihin kohteisiin. Käytössämme on monipuolinen kuljetuskalusto aina täysmittaisista moduuliyhdistelmistä pakettiautoihin. Meiltä löydät myös pakasteautot kaikissa kokoluokissa.

Sopimusasiakkaanamme tarjoamme sinulle myös päivystyspalvelun yllättävien tilanteiden varalla, mikä takaa nopean toimituksen lyhyelläkin varoitusajalla.

Kappaletavarakuljetukset

Käytössämme ovat myös erilaiset kappale- ja lavatavaran kuljetukseen sopivat kuljetuskalustot, jonka lämpötila pystytään pitämään vuodenajasta riippumatta plusasteiden puolella. Kappaletavaran kuljetuspalvelut voidaan toteuttaa tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla tai vaihtoehtoisesti säännöllisenä palveluna sopimuksen mukaisesti.

Toteutamme kuljetuspalvelut joustavasti niin yksittäisille paketeille, kuin kuormalavoille. Kuormalavatoimituksiin käytössämme ovat autot, joiden kuormatilaan lavat voidaan lastata trukilla ja purkaa perälaudan avulla.

Muuttokuljetukset

Toteutamme kokeneella otteella myös toimisto- ja liiketilojen muuttokuljetukset ja konkurssipesien tyhjennykset. Muuttokuljetuspalvelumme sisältää tarpeen mukaisesti joko yhden pakettiauton tai kuorma-auton, sekä 1-2 kantajaa.