Elintarvikkeiden kuljetus

Päivystys: 010 396 8600

Elintarvikkeet tuoreena perille maanantaista sunnuntaihin

Elintarvikkeiden kuljetus vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa, jotta tuotteet säilyvät tuoreena ja laadukkaina.

Pääsääntöisesti toteutamme elintarvikkeiden kuljetukset sopimuskuljetuksina, jolloin toimitamme elintarvikkeet sovittuun paikkaan ja sovitussa aikataulussa – jopa seitsemänä päivänä viikossa. Pystymme tarvittaessa kuljettamaan elintarvikkeita nopeasti myös lyhyellä varoitusajalla.

Monipuolisen kalustomme ansiosta kuljetamme sujuvasti niin pienet kuin suuret elintarvike-erät. Käytössämme on myös pakasteautoja kaikissa kokoluokissa, joten myös pakasteet saadaan turvallisesti perille.

elintarvikekuljetus

Henkilöstömme on huolellisesti koulutettua ja toimimme aina ansaitsemiemme laatu- ja ympäristösertifikaattien mukaan. Näin voit olla varma, että palvelu on aina ammattitaitoista, luotettavaa ja laadukasta. Sopimuskumppaninanne edustamme yritystänne asianmukaisella tavalla – ensiluokkaisella palvelulla höystettynä.

Kysy lisää elintarvikkeiden kuljetuksesta, niin suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopivat kuljetuspalvelut. Mikäli käsissäsi on yllättävä ja kiireellinen toimitus, soita rohkeasti päivystysnumeroomme, niin hoidamme kuljetuksen nopeasti perille!