Vaihtolavan hinta ja vuokraus

Päivystys: 010 396 8600

Vaihtolavan hinta - Tampere & Pirkanmaa

Meiltä saat vaihtolavat, jätelavat ja erilaiset siirtolavat monipuoliseen käyttöön. Vaihtolavat soveltuvat esimerkiksi rakennustyömaille, lumenajoon ja hiekoitushiekan kierrätykseen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden roskalavaksi tai esimerkiksi mullan ja kiviainesten ajoon.

Kuljetamme vaihtolavat sovittuun paikkaan ja haemme sovittuna aikana. Kuljetamme vaihtolavat Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Sopimuksen mukaan vaihtolavojen kuljetus onnistuu koko Suomen alueella. Vaihtolavan hinta perustuu neljään tekijään.

Vaihtolavan hinta:

  • Koko: pieni, keskisuuri, suuri
  • Kuljetusetäisyys: Pirkanmaa tai muu Suomi
  • Mahdolliset jätemaksut
  • Vuokrauksen kesto

Tampereen ja Pirkanmaan seudulla pystymme toimittamaan vaihtolavoja erittäin nopeallakin aikataululle. Soita meille tai laita sähköpostia niin annamme sinulle tarjouksen. Kerromme mielellämme lisää ja neuvomme vaihtolavoihin liittyvissä asioissa.

Pyydä tarjous

Vaihtolava

Mihin vaihtolavan vuokraus hinta perustuu?

Vaihtolavan vuokraus hinta perustuu hintaan, kuljetusetäisyyteen, vuokrauksen kestoon ja mahdollisiin jätemaksuihin. Kuljetusetäisyyden hinta perustuu toimitusosoitteeseen ja kaupunkiin. Pääasiassa toimitamme vaihtolavoja Tampereen ja Pirkanmaan alueella, mutta erillisellä sopimuksella toimitamme vaihtolavoja koko Suomen alueella. Vaihtolavan koko vaikuttaa myös vuokrauksen hintaan. Meillä on monenkokoisia vaihtolavoja, kuten pieniä, keskisuuria ja suuria. Jos sinulla ei ole tiettyä koko mielessä, niin tarjouksen antamisen yhteydessä voimme kertoa vaihtolavojen koosta tarkemmin ja suositella sopivaa juuri sinun tarpeille. Vuokrauksen keston hinta perustuu siihen, että vuokrataanko vaihtolava esimerkiksi viikoksi tai muutamaksi kuukaudeksi. Tarvittaessa voimme vuokrauksen välissä käydä myös tyhjentämässä lavan. Jätemaksujen hinnat perustuvat vaihtolavalla olevaan materiaaliin, sillä jätemaksut vaihtelevat materiaalin mukaan. Esimerkiksi lehdet ja risut ovat edullisempia verrattuna metalli tai asbesti- ja betonijätteeseen. Jos lavaa käytetään vain siirtoon, niin jätemaksuja ei ole.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa vaihtolava. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, niin annamme sinulle tarjouksen. Neuvomme mielellämme lisää vuokrattaviin vaihtolavoihin liittyvissä asioissa.

Soita 010 396 8600 Pyydä tarjous