Jätelava ja roskalava Tampere

Päivystys: 010 396 8600

Roskalava on kätevä taloyhtiöiden pihatalkoissa

Vaihtolava tunnetaan myös nimellä roskalava ja jätelava. Vaihtolava sopii erinomaisesti suurten jätemäärien keräämiseen ja lajitteluun erilaisissa kohteissa. Lava soveltuu erityisen hyvin rakennustyömaille, remonttikohteisiin ja pihoille siivoustalkoisiin esimerkiksi risujen, pudonneiden lehtien ja muun puutarhajätteen keräykseen.

Roskalava on nopea ja kustannustehokas ratkaisu pihatalkoissa ja remonttijätteen hävityksessä, kun jokaista pientä jätekuormaa ei tarvitse lähteä erikseen kuljettamaan esimerkiksi autolla ja peräkärryllä. Meiltä tilaat roskalavan helposti tarpeesi mukaan päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Toimitamme jätelavan toivottuun aikaan pihaan ja haemme pois sekä toimitamme jätteen asianmukaisesti hävitettäväksi.

Roskalavan hinta määräytyy sen mukaan, minkä kokoinen lava toimitetaan, kuinka pitkä vuokra-aika ja kuljetusetäisyys on ja paljonko mahdolliset jätemaksut ovat. Tampereen ja Pirkanmaan seudulla pystymme toimittamaan vaihtolavoja nopeallakin aikataululla. Soita meille tai laita sähköpostia niin annamme sinulle tarjouksen. Kerromme mielellämme lisää ja neuvomme roskalavoihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Vaihtolavat moneen käyttöön

Meillä on monenkokoisia vaihtolavoja, kaiken kokoisiin tarpeisiin. Jos sinulla ei ole tietty koko mielessä, niin tarjouksen yhteydessä voimme kertoa vaihtolavojen koosta tarkemmin ja suositella juuri sinun tarpeillesi sopivaa roskalavaa. Vuokraamme vaihtolavoja päiväksi, viikoksi tai jopa muutamaksi kuukaudeksi. Tarvittaessa voimme välillä käydä myös tyhjentämässä lavan.

Vaihtolavat soveltuvat moneen käyttöön. Vaihtolavoilla voidaan hoitaa kierrätettäväksi:

  • rakennusjätteet
  • remonttijätteet
  • painavat jätteet
  • lunta ja hiekoitushiekkaa
  • multaa ja kiviaineksia
  • puutarhajätteet
  • kuolinpesien ja kesämökkien tyhjennykset

Mikäli jokin vielä mietityttää roskalavan vuokrauksen suhteen, kysy rohkeasti meiltä lisää. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa vaihtolavoihin liittyvissä kysymyksissä.